søndag den 24. februar 2013

SP & Qaash - Koldere end is

man kunne da godt lige anbefale den her sang!

Min veninde matilde´s kæreste og hans ven som jeg ikke lige kender.. men Fuck det! de har lavet en vildt fed sang syntes nu meget godt om den selv om jeg nu ikke helt er til den genre men den der er fed nok :)

tjek den ud her -->  Koldere end is

onsdag den 20. februar 2013

København

Skal til København her idag med Matilde og købe tænder, kontaktlinser og blod. til vores kostumer. 

Vi har filmfest på vores gym her på lørdag så vi skal lige have styr på det sidste! 

Glæder mig sygt meget. jeg skal være Kathrine fra vampire diaries og hun skal være Rosalie fra twilight this is going to be epic! 






søndag den 17. februar 2013

tattoos

jeg har længe gerne ville have en tatovering.. og ja det så blevet til flere.. jeg har ikke selv nogle endu men har dog mine drømme. som jeg desværre først kan få opfyldt når jeg flytter hjemmefra .__.

lidt meget surt! men sådan må det vel være. MEN når jeg så endelig flytter skal jeg have dem lavet! glæder mig allerede.


† De to Roser (også uden farve) †


†  Dragonfly †

 † Triangle † 

† Feather †

† Dreamcatcher †
En af dem jeg virkelig brænder for at få!

† Anker †

Okay det her er et støre project men men! seriøst vile så gerne have et sleeve kunne være super fedt. og det må gerne minde om pigen på billedets men der skal så self også nogle flere mere personlige ting ind fra min side men! ja et sleeve Det virkelig noget jeg gerne vil have! 




Btw. srry jeg ikke har blogget. men efter jeg fandt ud af mine forældre tjekker min blog her inde. har jeg ikke haft lyst til at blogge de skal sku ikke rende rundt her inde..... ved godt det en blog den er åben osv. men jeg er nok ikke den eneste der ikke syntes det er fedt at ens forældre snuser rundt på en blog.

Fortsat god søndag!

fredag den 15. februar 2013

I could be the one

Fik lavet en musik video med nogle venner dog ikke som jeg havde regnet med den skulle blive.... vi fik ikke nok klip da det var for koldt :/ så måtte overleve med det jeg nu havde... så måtte også bruge en anden sang men ja her er den ved ikke om jeg er helt tilfreds men done is done den bliver ikke anderledes håber jeg kan få lavet nogle flere til sommer der bliver bedere ;)


torsdag den 14. februar 2013

photoshoot

var ude og tage billeder med nogle venner.. Vi skulle egentlig have filmet en musik video men.. ja det var for koldt så vi fik ikke nok klip såe jeg kan ikke lave videoen færdig.....





































søndag den 10. februar 2013

onsdag den 6. februar 2013

Pitch perfect! update

okay den her film er amazing for helt lyst til at melde mig til det der acapella shit som jeg ikke kan stave til!

men den var nu meget god! elsker de sange de sætter sammen eller den de starter med er røv fucking kedelig men den piger slutter ud med efter Becca er kommet ind er FUCKING AWESOME.... 

og fat amy! elsker den tøs : D   hun er for grinern! 

kan helt sikkert anbefale den!


..og på grund af filmen er jeg blevet helt vild med den her sang



pitch perfect

skal til at se "pitch perfect" ......

siger ikke hvor jeg har fået den fra ; )

men har hørt sange fra den og syntes sku den virker spændende så når jeg har set den kan jeg jo lige vende tilbage!

men først! en stor skål popcorn!




tirsdag den 5. februar 2013

Feelings suck!

H A D E R..... valentines day..... 

like hun siger på sin blog er jeg meeeeget enig bortset fra det med en kæreste det har jeg ikke noget af! 

http://ikkenogetspecielt.blogspot.dk/

Men ja i bund og grund hader jeg den dag! den er dum og kedelig og ja folk med kærester vil nok sige jeg skal slappe af bare fordi jeg ikke har en kæreste skal jeg ikke hade den her dag! men HA jov jeg skal fandeme så! ligemeget om kæreste eller ej vil jeg aldrig skifte mening H A D E R sådan nogle slags dage der er alt for mange følelser indblandet og kan ikke fordrage følelser som dem så det er og bliver bare en møg dag!


søndag den 3. februar 2013

.....

jeg føler mig som en fucking idiot..... så kan man lide en men man ved det stadig ikke... og vil ikke såre nogle men ved ikke selv hvad jeg vil lige pt.. så jeg fucker alt op! 

Jeg kan knap nok hænge sammen lige pt.. jeg er ikke sulten så spiser ikke rigtigt.. jeg vil helst være alene.. sove mine dage væk. kun få personer der er tæt på mig kan få smilet frem i mig. andet er bare ligegyldigt for mig for tiden... 

håber virkelig i har det bedere end mig... jeg skal finde masken frem tage mig sammen og være klar til skolen imorgen! godnat.!